Løb skal være sjovt og hyggeligt

Skanderborg Løbeklub er en løbe- motionsklub beliggende et stenkast fra den smukke Skanderborg sø. Klubben er meget favnende og tilbyder træning til alle type løbere og stort set alle niveauer. Vores anbefaling er, at man kan gennemføre en 5 km på ca. 35 min = ca. 6.15 min/km. Klubben tilbyder gode udfordringer uanset om man vil løbe 5, 10, halv eller hel maraton.

Skanderborg Løbeklub har en overskuelig størrelse med ca. 140 medlemmer, hvilket gør at der er et rigtig godt socialt miljø. I klubben har vi en række gode trænere, som gør meget ud af at få inkluderet nye medlemmer, hvilket højner sandsynligheden for, at netop du når dit mål, og bliver motiveret til at fortsætte med at løbe.

Kontingent

Vores kontingent er 100 kr. pr. 1/2 år (vinter okt.-april og sommer april-oktober) som betales ved indmeldelse til følgende konto i Sparekassen Kronjylland

Reg.nr. 6191      Kontonr. 9041809713

eller via Mobilepay på

Butik: 35700

Indmeldelse

Indmeldelse i klubben sker ved at klikke på knappen her under, og udfylde formularen.

Indmeldelse

Ved indmeldelse tilknyttes du automatisk den fælles mailgruppe.